Hanglampen goud

Gouden hanglampen zijn opvallend, omdat goud een kleur is die niet vaak wordt gebruikt in interieurs. Goud is een statussymbool, en ook al zijn de lampen niet gemaakt van echt goud, ze zullen alsnog stijl toevoegen aan je interieur.

...Lees meer

Gouden hanglampen zijn opvallend, omdat goud een kleur is die niet vaak wordt gebruikt in interieurs. Goud is een statussymbool, en ook al zijn de lampen niet gemaakt van echt goud, ze zullen alsnog stijl toevoegen aan je interieur.

...Lees meer
Filters
48 ProductenPagina 1 van 2
Hanglamp Lauren - zwart met goud
Hanglamp Lauren - zwart met goud
  €67,95€59,95
  Hanglamp Damian 6-lichts
  Hanglamp Damian 6-lichts
   €125,95

   Een hanglamp van goud voor ieder interieur

   Omdat gouden hanglampen het licht mooi reflecteren, is het een mooie toevoeging voor je huiskamer of woonkamer. Goud is niet de gemakkelijkste kleur om te combineren, maar als je al andere goudkleurige dingen hebt, dan is het een goede keuze. Om die reden zijn goudkleurige hanglampen niet stijl afhankelijk.

    

   Welke gouden hanglampen zijn populair?

   De volgende soorten gouden hanglamp stijlen zijn populair in Nederland en in andere landen. 

   Ronde gouden hanglampen

   Ronde gouden hanglampen zijn simpel, maar toch stijlvol. Om die reden worden ze dan ook veel gebruikt in Nederland. Sommige hanglampen zijn volledig met gouden kleur, en andere hebben een combinatie van goud en zwart.

   Industriële goudkleurige hanglampen

   Als je een woonkamer hebt met een industrieel ontwerp, dan kan een industriële gouden hanglamp een mooie toevoeging zijn. 

    

   Hoe installeer je een hanglamp?

   Onze hanglampen zijn aangesloten op het energienet, en deze zul je daarom met een kabel aan het net moeten verbinden. In de meeste gevallen heb je waarschijnlijk al een gat in het plafond waar stroomdraden uit komen. De hanglamp installeer je als volgt:

   1. Schakel de stroom uit van de stroomgroep waar je de lamp gaat bevestigen. Controleer dit daarna met een spanningszoeker.
   2. Bevestig de bevestigingsbeugel door de schroeven in het plafond te draaien
   3. Sluit de elektriciteitsdraden aan. Verbind de blauwe en zwarte draad van de aansluiting in het kroonsteentje met de blauwe en zwarte draad van de hanglamp. Het maakt niet uit welke van de draden waar gaat.
   4. Bevestig de hanglamp aan de bevestigingsbeugel. Dit doe je door hem vast te schroeven aan de zijkanten van de beugel.
   5. Draai alles goed vast.
   6. Doe het lampje erin. 
   7. Zet de stroom weer aan en controleer of het werkt

    

   De goudkleurige hanglampen hebben een E27 fitting

   De gouden hanglampen komen exclusief lichtbron. Dat is handig, want zo kun je zelf kiezen wat voor lamp je graag wilt. Voor deze lamp heb je een E27 lamp nodig. Je kunt kiezen voor:

   • Dimbare E27 lampen: bij deze lampen kan je de lichtintensiteit aanpassen met een dimmer (niet meegeleverd).
   • Dim-to-warm E27 lampen: de lichtkleur van deze lampen is 2200K (kaarslicht, 'extra' warm wit) als ze gedimd zijn en 2700K (warm wit) als ze niet gedimd zijn. 
   • 3-staps dimbare E27 lampen: deze lampen hebben 3 lichtintensiteiten en kun je dimmen door meerdere keren op de aan/uitknop te drukken (je hebt dus geen dimmer nodig).
   • Wifi E27 lampen: een slimme lamp die je kunt bedienen met je smartphone voor elke gewenste kleur en intensiteit. Zo maak je van je buitenlamp een slimme buitenlamp.

   Of neem een kijkje bij ons overzicht van alle E27 lampen.