Hanglampen zwart

Zwarte hanglampen doen het goed in vrijwel elk interieur. Door de zwarte kleur is het gemakkelijk om de lamp te matchen met andere kleuren. Dat heeft als voordeel dat je vooral kunt kijken naar de specifieke vorm en stijl van de lamp. 

...Lees meer

Zwarte hanglampen doen het goed in vrijwel elk interieur. Door de zwarte kleur is het gemakkelijk om de lamp te matchen met andere kleuren. Dat heeft als voordeel dat je vooral kunt kijken naar de specifieke vorm en stijl van de lamp. 

...Lees meer
Filters
84 ProductenPagina 1 van 4
Design zwarte hanglamp 3-lichts - Lori
Design zwarte hanglamp 3-lichts - Lori
  €109,95€75,95

  Een zwarte hanglamp voor ieder interieur

  Omdat er verschillende soorten interieur zijn, hebben we een breed assortiment van verschillende zwarte hanglampen beschikbaar. In tegenstelling tot sommige andere webwinkels hebben wij gekozen voor een kleiner assortiment, zodat je niet door honderden verschillende modellen hoeft te zoeken voordat je de lamp vindt die het beste bij je past. We hebben lang onderzoek gedaan naar wat momenteel de populairste modellen zijn in Nederland, en hier specifiek een assortiment voor samengesteld.

   

  Welke zwarte hanglampen zijn populair?

  Momenteel zijn de volgende modellen en stijlen zwarte hanglampen populair. Je kunt de volgende categorieën doorlezen, maar voel je vrij om door ons assortiment hierboven te kijken. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden.

  Hanglampen met zwart metaal of zwart staal

  Zoals de naam al zegt zijn hanglampen met zwart metaal of staal lampen die een metalen kap hebben. Omdat de kap boven de lamp zit, zorgt dit ervoor dat dit type hanglampen vaak goed zijn om een specifiek gedeelte van de kamer te verlichten. Deze lampen doen het bijvoorbeeld goed boven een tafel. Omdat de verlichtingshoek van de kap kan verschillen, is het een goed idee om dit per lamp te bekijken.

  Industriële zwarte hanglampen

  Industriële zwarte hanglampen passen goed bij een interieur dat wat ‘ruwer’ is. Industriële interieuren maken vaak gebruik van simpele kleurencombinaties. Hierdoor passen veel van onze hanglampen goed in een industrieel ontworpen huis.

  Zwarte design hanglampen

  Zwarte design hanglampen zijn hanglampen met een interessant design. Hierdoor passen ze niet zomaar in elke huiskamer. Maar wanneer ze passen, zullen ze de aandacht goed naar zich toe trekken, en extra sfeer creëren in de kamer. 

   

  Hoe installeer je een hanglamp?

  Onze hanglampen zijn aangesloten op het energienet, en deze zul je daarom met een kabel aan het net moeten verbinden. In de meeste gevallen heb je waarschijnlijk al een gat in het plafond waar stroomdraden uit komen. De hanglamp installeer je als volgt:

  1. Schakel de stroom uit van de stroomgroep waar je de lamp gaat bevestigen. Controleer dit daarna met een spanningszoeker.
  2. Bevestig de bevestigingsbeugel door de schroeven in het plafond te draaien
  3. Sluit de elektriciteitsdraden aan. Verbind de blauwe en zwarte draad van de aansluiting in het kroonsteentje met de blauwe en zwarte draad van de hanglamp. Het maakt niet uit welke van de draden waar gaat.
  4. Bevestig de hanglamp aan de bevestigingsbeugel. Dit doe je door hem vast te schroeven aan de zijkanten van de beugel.
  5. Draai alles goed vast.
  6. Doe het lampje erin. 
  7. Zet de stroom weer aan en controleer of het werkt

   

  De zwarte hanglampen hebben een E27 fitting

  Al onze zwarte hanglampen hebben een E27 fitting. Dat betekent dat er een normaal LED lampje in past. Je kunt kiezen voor:

  • Dimbare E27 lampen: bij deze lampen kan je de lichtintensiteit aanpassen met een dimmer (niet meegeleverd).
  • Dim-to-warm E27 lampen: de lichtkleur van deze lampen is 2200K (kaarslicht, 'extra' warm wit) als ze gedimd zijn en 2700K (warm wit) als ze niet gedimd zijn. 
  • 3-staps dimbare E27 lampen: deze lampen hebben 3 lichtintensiteiten en kun je dimmen door meerdere keren op de aan/uitknop te drukken (je hebt dus geen dimmer nodig).
  • Wifi E27 lampen: een slimme lamp die je kunt bedienen met je smartphone voor elke gewenste kleur en intensiteit. Zo maak je van je buitenlamp een slimme buitenlamp.

  Of neem een kijkje bij ons overzicht van alle E27 lampen.