Over ons

LumenXL, de groothandel in kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsproducten in Europa. 

Door haar focus op LED verlichting en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding streeft LumenXL ernaar om energiezuinige producten betaalbaar te maken voor iedereen. 

Geschiedenis
Sinds 2009 koopt LumenXL LED verlichting uit Azië en (Oost) Europa en worden deze producten gedistribueerd vanuit het magazijn in Enschede naar klanten in voornamelijk Nederland, Belgie, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. LumenXL is vroeger onderdeel geweest van de verlichtingstak van Orange Technology Group maar is per 4 augustus 2016 een eigen BV geworden.

Kwaliteit
Producten worden volgens moderne technieken geproduceerd en beschikken over een getoetste productkwaliteit. Grote inkoopaantallen maken het mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met kwaliteitsfabrieken die ook produceren voor bekende Westerse verlichtingsmerken als Osram, Philips en Sylvania.

Klantprofiel
Klanten van LumenXL zijn voornamelijk groothandels, installateurs en retailers in Europa. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en lokale distributie naar eindgebruikers. LumenXL is hun toevertrouwde leverancier vanwege haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Efficientie
LumenXL kan met lage marges werken door haar lage overhead vanwege efficiëntie in inkoop, verkoop en behaalde schaalvoordelen. Hierdoor kunnen klanten de producten tegen competitieve prijzen doorverkopen aan eindgebruikers. In samenwerking met vaste klanten is het assortiment van LumenXL continu in ontwikkeling.

Prijs op maat
De prijzen die op deze website worden getoond zijn adviesverkoopprijzen. Als installateur, retailer of groothandel verzoeken we u vriendelijk contact met ons op te nemen zodat we een prijslijst voor u op maat kunnen maken.

Vragen
Voor vragen over de producten op deze website of over de laatste ontwikkelingen rondom LED verlichting, kunt u contact met ons opnemen. Ook met specifieke LED aanvragen wordt u uitgenodigd contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

LumenXL op de fiets...

Kerngegevens: 
Bedrijfsnaam: LumenXL bv
Ingenieur Hanlostraat 15 (Let op: bezoek alleen op afspraak)
7547 RD Enschede
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL 856613654B01