Over ons

LumenXL.nl de specialist in buiten- en binnenverlichting

Ben je op zoek naar sfeervolle verlichting voor in of rond het huis? Dan ben je bij LumenXL aan het juiste adres. Op het gebied van de binnenverlichting vind je diverse soorten hanglampen, tafellampen, wandlampen en staande lampen om jouw woning sfeervol te verlichten. Ook het buitenverlichting assortiment beschikt over een ruime keuze om je tuin te laten stralen. Bekijk de wandlampen, staande buitenlampen en solar tuinverlichting en creëer jouw unieke lichtopstelling.

Waarom LED verlichting van LumenXL?

In 2009 zijn we begonnen met de verkoop van verlichtingsproducten aan verlichtingspeciaalzaken, installateurs en groothandels in Europa. Met de opkomst van online winkelen hebben we de focus verlegd naar rechtstreekse verkoop aan consumenten en eindklanten. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en die kwaliteit bieden we aan tegen scherpe tarieven. Dat kunnen we doen omdat we zelf controle hebben over de hele keten: van product design, fabrieksproductie tot aan het inpakken van je pakketje in ons magazijn in Enschede.

Voordelen voor jou als klant

Jij als klant staat bij ons op nummer 1. Dat merk je aan de snelle levering (voor 23.00 uur besteld op werkdagen, morgen in huis). Je krijgt 50 dagen bedenktijd en retourneren is gratis. We helpen je daarnaast graag met het geven van persoonlijk advies bij de keuze voor de juiste verlichting. Onze klantenservice is bereikbaar via onder andere telefoon en WhatsApp op nummer +31 85 773 1906. Je kunt ons ook een e-mail sturen.

Bekijk deze video van RTL Wooninspiraties voor meer inspiratie voor jouw verlichting:

Keurmerk voor veilig winkelen
LumenXL.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk betekent de volgende voordelen voor je als consument:

  1. LumenXL voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving.
  2. Een 50 dagen retourtermijn.
  3. Binnen 14 werkdagen wordt het bedrag gecrediteerd.
  4. Onafhankelijke geschillenbeslechting.
  5. Klantbeoordelingen voor transparantie.

Kerngegevens.
Merknaam: LumenXL.nl

Bedrijfsnaam: Lumenxl bv
Kvk nummer: 66572541
Btw nummer: NL856613654B01
E-mail: [email protected]
Telefoon of WhatsApp: +31 85 773 1906

Magazijn (retourenafdeling)
Euregioweg 277
7532 SM Enschede
Afhalen uitsluitend op afspraak

Vestigingsadres
Euregioweg 330 Unit 15
7532 SN Enschede
Geen retour- of bezoekadres

LumenXL in het buitenland
LumenXL Duitsland

LumenXL Denemarken
LumenXL Italië
LumenXL Frankrijk
LumenXL Finland