Retourneren

Voor zakelijke klanten is de Wet kopen op Afstand niet van toepassing. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden: +31852250476. Wanneer na overleg een bestelling geheel of gedeeltelijk wordt geretourneerd, zullen er verwerkingskosten in rekening kunnen worden gebracht. De verwerkingskosten bedragen 10% van de aankoopwaarde van de geretourneerde producten plus een standaardtarief van € 3,50 excl. btw. Specifiek voor u bestelde producten, verzegelde producten waarvan de verzegeling is verbroken en op maat gemaakte producten worden niet retour genomen.

Uw retouraanvraag kunt u eenvoudig aan ons melden door contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan per e-mail: [email protected] of per telefoon: +31852250476 of start eenvoudig een webchat. Wij zullen dan de retour afwikkeling verzorgen.

U kunt de bestellingen retourneren naar:
LumenXL p/a Montapacking B.V.
Ingenieur Hanlostraat 15
7547 RD Enschede

We ontvangen graag het verzendbewijs inclusief het track & tracenummer van uw retourzending via e-mail: [email protected] Zonder track & trace code wordt uw retourpakket trager verwerkt door het magazijn en bent u verantwoordelijk als het pakket niet vindbaar is. Het is belangrijk om op de verpakking te vermelden dat het een retourzending betreft. Wanneer mogelijk, dan is het handig als u de originele pakbon in het pakket doet en daarop noteert welk aantal u exact terug stuurt. U mag de items doorstrepen welke u niet terug stuurt.

Zodra we uw e-mail hebben ontvangen, dan zullen we dezelfde werkdag nog reageren, zodat u weet dat we uw retourzending in de gaten houden.